Exclusieve tuinen De Bilt

Exclusieve tuinen De Bilt HM TuinTotaal is gespecialiseerd in ontwerp en aanleg van exclusieve tuinen

Vragen? Bel nu direct

Maak je droomtuin waar met Exclusieve tuinen De Bilt.

Exclusieve tuinaanleg De Bilt van HM TuinTotaal voor verrijking van uw buitenleven.

Bent u op zoek naar een tuinarchitect en wilt u een exclusief tuinontwerp op maat? Wij helpen u graag met de verwezenlijking van uw luxe droomtuin of buitenruimte. Exclusieve Tuinarchitect De Bilt is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van moderne en exclusieve tuinen voor particulieren en bedrijven. Exclusieve Tuinen De Bilt van HM TuinTotaal zijn werkzaam in de regio De Bilt en ontwerpen luxe en exclusieve tuinen door geheel Nederland.

Allereerst brengen we uw wensen, ideeën en eisen in kaart voor het maken van een exclusief tuinontwerp op maat. Het gesprek zal bij u thuis plaatsvinden, zodat wij een optimaal beeld krijgen van de huidige situatie. De ontwerpen worden in 3D gemaakt, zodat u altijd een goede visuele impressie krijgt van uw nieuwe luxe tuin.

Buiten zijn is altijd goed vertoeven met de exclusieve ontwerpen en aanleg van Exclusieve tuinen De Bilt

Waarom kiezen voor Exclusieve tuinen ontwerpen De Bilt om uw droomtuin te laten inrichten?

Uw wensen vertalen naar een tuin waarin u zich volledig thuis voelt! De belangrijkste taken van Exclusief tuinontwerp De Bilt als tuinarchitect zijn dus naar u luisteren en u adviseren alvorens een tuinontwerp op te maken. Uw tuin is immers meer dan een mooi plaatje om naar te kijken. Het is een plek om te gebruiken, in te leven en bovenal volop van te genieten. Hendrik Muilwijk, van Exclusieve tuinen De Bilt, gebruikt deze inzichten al meer dan 10 jaar om levensgenieters als u gelukkig te maken.

Kiest u voor de Tuinarchitecten van HM TuinTotaal, dan kiest u voor het beste van het beste. Met passie en creativiteit, keuze voor beplanting, kleuren en stijlen kiest u voor een tuinontwerp die in combinatie met uw huis voor volledige harmonie zorgt.


Waarom Exclusieve tuinen De Bilt


 • Beste prijs/prestatie
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Heldere werkwijze, duidelijke afspraken
 • Tuin aanleg
 • Tuin ontwerp
 • Exclusieve en luxe tuinen
 • Terrasoverkappingen
 • 3D Tuinontwerpen
 • Maatwerk en persoonlijke service

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Ontvang vrijblijvend uw Exclusieve Tuinarchitect De Bilt offerte

  Exclusieve tuinen De Bilt van A tot Z

  Een professionele luxe tuinontwerper De Bilt biedt vele voordelen.

  Voor er kan worden gestart met het aanleggen van uw tuin, moet er een grondig plan van aanpak worden gemaakt: een tuinontwerp. Onze landschapsarchitecten en tuinarchitecten besteden extra veel aandacht aan het maken van het ontwerp voor uw tuin. We houden hierbij rekening met de verschillende mogelijkheden en wensen. Op deze manier kunnen wij al uw tuindromen laten uitkomen.

  Wilt u een vijver in uw tuin? Een mooi grasveld met perkjes? Of een leuk terrashoekje? Laat uw fantasie de vrije loop en onze tuinarchitecten zorgen ervoor dat je niet langer moet dromen van die tuin. Onze architecten gaan zorgvuldig te werken om ervoor te zorgen dat alles ontworpen wordt volgens de regels van de kunst.

  Bij een tuinontwerp beginnen we in de eerste plaats met het opmeten van van de tuin. Op basis van uw wensen en eventuele referenties of voorbeelden van tuinen wordt er een voorontwerp gemaakt. Uiteraard kunnen er nog aanpassingen gebeuren aan dit voorontwerp. Hierna heeft u een concreet beeld van hoe uw tuin eruit zal komen te zien. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Na de laatste aanpassingen kunnen we een definitief tuinontwerp voorleggen. Onze tuinarchitecten bepalen hierbij die materialen die gebruikt zullen worden.

  Het tuinplan of ontwerp bevat de beplanting, bestrating, tuinverlichting, eventuele vijvertjes.. Daarnaast krijgt u ook een offerte voor de concrete uitvoering van het tuinontwerp. Bij HM TuinTotaal kan u ook steeds terecht voor de aanleg van dit tuinontwerp. Op die manier bent u er ook zeker van dat het tuinontwerp wordt vertaald naar de realiteit zoals het hoort.

  Overige vragen? Bel nu direct

  3D Exclusieve tuinen De Bilt worden ontworpen door Tuinarchitect van HM TuinTotaal

  Exclusieve en luxe tuinen worden ontworpen door de architecten van HM TuinTotaal

  Tuinontwerpen komen echt tot leven als je ze voor je ziet. En dat kan met 3D Tuinontwerp. Bekijk uw tuin vanuit een 3D-tekenprogramma alsof u er middenin zit. Loop digitaal door de tuin en zie hoe elk detail tot leven komt. Ervaar dat tuinontwerp geen kale plattegrond hoeft te zijn.

  Wij ontwerpen uw tuin graag driedimensionaal. 3D design laat u uit de eerste hand ervaren hoe de tuin van de toekomst eruit zal zien. Uw 3D tuinontwerp wordt door ons gepresenteerd en ingekleurd.

  De basis van een 3D tuinontwerp

  Van een nieuwe voor- of achtertuin tot een complete renovatie van uw tuin. De basis van een 3D tuinontwerp is altijd een inschatting van de huidige schets. Dit doen wij door in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen door te nemen, maar bijvoorbeeld ook door de inrichting en van de tuin in kaart te brengen. Een goed tuinontwerp is namelijk een perfecte samenhang tussen binnen én buiten.
   

  Hoe gaan wij te werk bij Exclusieve tuinen De Bilt

  • 1 Analyse

   Allereerst zullen we kennismaken en uitvoerig bespreken wat uw wensen zijn. Daarna wordt er een inspectie gedaan om de situatie te bekijken. Zodra alles duidelijk is krijgt u van ons een offerte waarin alles in beschreven staat
  • 2 Het ontwerp proces

   De Tuinarchitect van HM TuinTotaal gaat aan het werk voor het ontwerp en de realisatie van buitenruimtes, of het nu gaat om grote of kleine tuinen, luxe wellness, zwembaden, terrassen, dakterrassen, overkappingen of buitenkeukens, perfect passend bij uw woning of bedrijf. Elke uitdaging pakken wij aan!
  • 3 Uitvoeren werkzaamheden

   Wij letten bij het maken van de eerste schets op lay-out en indelingen. Dit doen wij op basis van de besproken voorwaarden, wensen en mogelijkheden. Elke ontwerpfase gebeurt in 3D, zodat u het gevoel van uw toekomstige tuin vanaf het begin kunt ervaren en een realistisch beeld krijgt van wat u kunt verwachten.
  • 4 Het definitieve ontwerp

   Laten we ingaan op de details voordat we het definitieve ontwerp maken. Uw feedback op de eerste schetsen wordt verwerkt en beplantings- en materiaalsuggesties worden aan ons bureau voorgelegd. Het resultaat van deze laatste ontwerpfase is een plattegrond die onze visie op materialen en beplanting beschrijft. Dit plan is op schaal en we kunnen u een maatwerk offerte voorleggen.
  • 5-Acceptatie en start werkzaamheden

   Indien u akkoord bent met onze offerte maken wij een duidelijke planning in overeenstemming met u.
  • Offerte aanvragen

   Vraag nu uw geheel vrijblijvende offerte aan. Bij HM TuinTotaal kunt u wel tot 25% voordeliger uit zijn.

  Exclusieve en luxe tuinen door Tuinarchitect De Bilt

  Kies voor de Exclusieve Tuinaanleg De Bilt van HM TuinTotaal met nét dat beetje extra.

  Exclusieve tuinontwerpen De Bilt is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van exclusieve en luxe tuinen in Nederland. We bieden oplossingen op maat en zijn altijd op zoek naar de perfecte balans tussen wat onze klanten willen en de vereisten van hun bestaande omgeving. Hierdoor ervaart u luxe, rust en harmonie in een tuin die past bij elk jaargetijde.

  Iedere gewenste beleving en functie van een tuin is uniek: van een plek waar u tot rust komt, tot een visitekaartje voor uw woning. Tuinarchitect De Bilt heeft een passie voor innovatie en houdt zich graag bezig met de laatste trends en ontwikkelingen. Elke opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging die we kunnen inspireren.

  Dé specialisten voor luxe en Exclusieve tuinen De Bilt

  Exclusieve tuinen De Bilt is geen standaard hoveniersbedrijf

  Wat ons typeert? We zijn geen standaard hoveniersbedrijf: onze tuinen zijn exclusief, vernieuwend, gewaagd en zelfs uitdagend! Wij ontwerpen en realiseren tuinen die anders zijn dan anders. Laat u verrassen door onze Tuinarchitect De Bilt. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

  Maatwerk tuinarchitectuur realiseren wij door continu te zoeken naar de perfecte balans tussen uw wensen als klant en de eisen van uw bestaande omgeving

  Wat kost een Exclusieve Tuinontwerper De Bilt

  De prijs voor een Exclusieve Tuinontwerper De Bilt en waardoor wordt dit beïnvloed.

  Er zijn meerdere keuzes die door u als eigenaar van een tuin dienen te worden gemaakt die het uiteindelijke prijskaartje van een tuinontwerp aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Afhankelijk van de situatie kan het ontwerp op die manier aanzienlijk duurder of juist goedkoper uitvallen. Wij hebben de belangrijkste keuzes alvast even voor u op een rijtje gezet.

  De oppervlakte van de tuin in kwestie
  In eerste instantie is er de oppervlakte van de tuin in kwestie. Uiteraard zijn de aantallen m2 één van de belangrijkste pijlers wat de kosten zal bepalen.

  Een beplantingsplan of niet?
  Er voor kiezen om een beplantingsplan op te laten maken brengt een aantal zeer interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie zorgt dit er voor dat een echte expert kan aangeven welke planten er allemaal precies in uw tuin kunnen worden geplaatst. Bovendien zorgt het opmaken van een beplantingsplan er voor dat u het volledige jaar door kunt rekenen op een mooie, groen uitziende tuin die steeds over een aantrekkelijk karakter beschikt. Wilt u eveneens hebben dat uw tuin er altijd even uitnodigend uit blijft zien? Dan is er voor kiezen om een beplantingsplan op te laten maken nooit een slechte zaak, in tegendeel.

  Wij bieden u een interessante korting!
  In dat geval wil Exclusieve Tuinarchitectuur De Bilt u wel een korting toekennen op het realiseren van een tuinontwerp wanneer u aangeeft ook de daadwerkelijke realisatie van de tuin aan ons uit te willen besteden. Voor een concrete offerte kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en laten we samen alle details doornemen.

  Direct offerte aanvragen Overige vragen? Bel nu direct

  Exclusieve tuinen Amsterdam voor Hovenier, Tuinontwerper en/of Tuinarchitect

  Wat zijn de verschillen tussen een hovenier, tuinontwerper en tuinarchitect

  Jij wilt een nieuwe tuin, en wilt daarom een tuin tekening laten maken. Maar wie kan dit het beste voor je doen en waarom?

  Tuinman
  Een tuinman is iemand die zich voornamelijk bezighoudt met de aanleg en het onderhoud van tuinen. Hij kan ook een tuinontwerp voor u maken, maar dat is niet het belangrijkste voor een hovenier. Vindt u een eenvoudig ontwerp zonder verlichting en beplanting voldoende? Dan kunt u ons als tuinman inhuren.

  Tuinontwerper
  Een tuinontwerper heeft specifieke ervaring met het maken van tuintekeningen. Een vakman maakt een eenvoudig beplantingsplan en denkt mee over verlichting. Tuinontwerpers zijn geen beschermd beroep en hoeven geen speciale opleiding te volgen. Ontwerpers verwerven kennis vooral door ervaring. Bij Tuinarchitecten De Bilt hebben wij niet alleen deze kennis en ervaring, maar zijn hier ook speciaal voor onderlegd.

  Tuinarchitect
  Tuinarchitecten daarentegen zijn een beschermd beroep. Huur een tuinarchitect in om uw tuin te ontwerpen, inclusief verlichting en beplantingsplan. Architecten worden vooral ingezet bij moeilijk indeelbare tuinen of zeer grote tuinen.

  Bij Luxe tuinen De Bilt zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van exclusieve tuinen.


  Professionele Exclusieve tuinen De Bilt van HM TuinTotaal

  Ons werkgebied


  Exclusieve tuinen De Bilt kunt u inschakelen voor projecten door geheel Nederland

  Laat uw exclusieve tuinontwerp en tuinaanleg verzorgen door de professionals van HM TuinTotaal. Wij werken door heel Nederland.

  Bijvoorbeeld in Amsterdam, Wassenaar, Loosdrecht, Laren, Bloemendaal, Blaricum, Landsmeer, Amstelveen, Baarn, De Bilt en in de regio Noord en Zuid Holland, Utrecht en Brabant.

  Wat klanten vertellen over Luxe tuin aanleggen De Bilt


  15 beoordelingen met de hoogste score van 5.0

   

  Laat uw tuinontwerp en tuinaanleg verzorgen door de professionals van HM TuinTotaal. Wij werken door heel Nederland.